• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

James Arthur – Naked (Премиера Хит)

Победникот на 9-та сезона на The X Factor од 2012-та година, британецот James Arthur, во досегашната своја дискографија има два студиски албума, од кој што последниов, Back from the Edge, објавен во 2016-та година. Оваа година има објавено два сингла, “Safe Inside” и “Can I Be Him”, а од денес, можеме да го слушаме и со најновиот, песната “Naked“.


© Radio Bravo - Kumanovo