• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Vampire Weekend – Harmony Hall (Премиера Хит)

Со два сингла “Harmony Hall” и “2021” објавени во ист ден, 24-ти јануари, американскиот indie rock band Vampire Weekend го најави за оваа пролет, излегувањето на нивниот 4-ти албум “Father of the Bride”. Албумот ќе содржи 18 песни и ќе биде со должина од 59 минути. Истиот ќе биде најавуван до неговото издавање, на овој начин, со двоен сингл уште два пати. Инаку “Father of the Bride” се појавува по пауза од скоро шест години, односно од 14-ти мај 2013-та година кога излезе “Modern Vampires of the City”.

© Radio Bravo - Kumanovo