• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Jess Glynne & Jax Jones – One Touch (Премиера Хит)

One Touch” е песна на англиската пејачка и текстописец Jess Glynne и нејзиниот сонародник, DJ Jax Jones. Песната е слободна за даунладирање веќе цела седмица, од 24-ти мај, откако претходно Jess ја најави постирајќи на Twitter видео на кое се гледа како ја пее “One Touch”, за да и одговори Jones, исто така со видео каде што ја свири истата. А ние, на фрекфенцијата на Радио Браво, на последниот ден од месецот мај, ги слушаме двајцата во денешниот Премиера Хит, песната “One Touch”.


© Radio Bravo - Kumanovo