• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Coez – La Musica Non Ce (Премиера Хит)

Денес, Радио Браво ви го претставува италијанскиот рапер, Coez, чие вистинско име е Silvano Albanese. Песната, “La Musica Non Ce“, денешен Премиера Хит, е петиот сингл од четвртиот студиски албум на Coez.


© Radio Bravo - Kumanovo