• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Purple Disco Machine Feat. Moss Kena & The Knocks – Fireworks (Премиера Хит)

Интернационалниот DJ, продуцент и ремиксер Tino Piontek aka Purple Disco Machine заедно со лондонскиот музичар Moss Kena и американското електронско музичко дуо The Knocks ја снимија и издадоа нумерата Fireworks.

© Radio Bravo - Kumanovo