• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Rag’n’Bone Man – All You Ever Wanted (Браво Хит)

Rag’n’Bone Man ја објави својата повратничка песна по долго време под име “All You Ever Wanted“. Нумерата е воедно и првиот официјален сингл од неговиот втор по ред студиски албум, кој треба да излезе на 23 април 2021 година преку издавачката куќа Columbia и треба да се вика “Life By Misadventure

© Radio Bravo - Kumanovo