• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Raye – Natalie Don’t (Браво Хит)

“Natalie Don’t” е првата песна на Raye објавена по соработката со DJ Regard во месец април во нумерата “Secrets”. Најновиот сингл на оваа пејачка е модерна верзија на класичниот хит на Dolly Paton  “Jolene” и во текстот е приказна за нејзиниот пријател.


© Radio Bravo - Kumanovo