• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Rihanna – Lift Me Up (Браво Хит)

Lift Me Up” е песна на пејачката од Барбадос, Rihanna, објавена на 28 октомври 2022 година преку издавачките куќи Westbury Road и Roc Nation, како водечки сингл од soundtrack албумот за филмот Black Panther: Wakanda Forever. Нумерата е првиот снимен издаден соло материјал на пејачката по албумот Anti од 2016 година.

© Radio Bravo - Kumanovo