• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Riton & Oliver Heldens Feat. Vula – Turn Me On (Премиера Хит)

Лондонскиот DJ и продуцент Riton заедно со глобалната суперѕвезда Oliver Heldens го објавија нивниот заеднички сингл со нумерата Turn Me On.

Песната се одликува со прекрасниот вокал на пејачката од Велика Британија, Vula, „Turn Me On“ испорачува маестрално модерно преземање на класикот на  „Yazoo“ од 1982 година – канализиран во една клупска атмосфера и се чини дека е предодредено да ги преземе топ листите .


© Radio Bravo - Kumanovo