• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Robbie Williams – Time For Change (Браво Хит)

Robbie Williams во очи на божиќните празници го објави својот божиќен албум  ‘The Christmas Present’ кој му е 12-ти по ред студиски албум и прв по 2016-тата година, а од него и официјалниот сингл со песната ‘Time For Change’ , наш последен Браво Хит за 2019 година.


© Radio Bravo - Kumanovo