• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Robin Schulz Feat. Bob Marley – Sun Is Shining (Премиера Хит)

Grammy наградуваниот DJ и продуцент  Robin Schulz го преработе класик хитот на легендарниот  Bob Marley, ‘Sun Is Shining’ и го објави како сингл преку издавачката куќа Island Records. Оргинално оваа нумера е издадена на албумот Soul Revolution на Bob Marley and the Wailers’ во далечната 1971-ва година.


© Radio Bravo - Kumanovo