• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Sabrina Carpenter – Please Please Please (Браво Хит)

Please Please Please” е песна на американската пејачка и авторка Sabrina Carpenter. Нумерата е објавена на 6 јуни 2024 година преку Island Records, како втор офциијален сингл од нејзиниот 6-ти по ред студиски албум Short n’ Sweet.

© Radio Bravo - Kumanovo