• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Sam Fischer Feat. Demi Lovato – What Other People Say (Премиера Хит)

Американската пејачка и актерка Demi Lovato ги здружи силите со нејзиниот австралиски колега Sam Fischer и го снимија и објавија синглот со песната “What Other People Say”. Токму оваа песна е нашиот денешен Премиера Хит.

© Radio Bravo - Kumanovo