• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Sam Smith Feat. Demi Lovato – I’m Ready (Браво Хит)

“I’m Ready” е песна на англискиот пејач Sam Smith и неговата американска колешка Demi Lovato, издадена преку издавачката куќа Capitol Records на 16 април 2020 година. Smith и Lovato  заедно ја имаат напишано “I’m Ready”, а им помогнале Savan Kotecha, Peter Svensson, како и продуцентот на нумерата Ilya Salmanzadeh..


© Radio Bravo - Kumanovo