• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Sam Smith – How Do You Sleep? (Премиера Хит)

Наш денешен Премиера Xит е “How Do You Sleep?“, песна на англискиот пејач Sam Smith објавена на 19 јули 2019 година. Sam ја напишал песната заедно со Savan Kotecha, Max Martin и Ilya кој е нејзин продуцент. Видеото исто така беше премиерно прикажано на 19 јули заедно со песната, а режисер на спотот е Parriz Goebel  и во него Smith танцува со балетска машка група.


© Radio Bravo - Kumanovo