• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Sam Smith – To Die For (Премиера Хит)

To Die For” е песна на англискиот пејач Sam Smith, објавена како самостоен сингл преку Capitol Records на 14 февруари 2020 година во Велика Британија, а додека во САД премиерно излезе на 17 и 18 февруари. Нумерата е напишана од страна на Smith заедно со  англискиот текстописец и продуцент Jimmy Napes и норвешкиот продуцентски тим Stargate.


© Radio Bravo - Kumanovo