• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Sea Girls – Polly (Премиера Хит)

Indie rock / alternative групата од Велика Британија, Sea Girls го објавија својот најнов сингл “Polly“. Песната ќе биде дел од нивниот предстоен студиски албум Midnight Butterflies, а за неа снимија и интересен видео спот.

© Radio Bravo - Kumanovo