• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Sean Paul Feat. Sia – Dynamite (Премиера Хит)

Sean Paul и Sia повторно се обединија и снимија уште еден заеднички сингл под име “Dynamite”. Песната е брза pop композиција и е продуцирана од Banx & Ranx и Greg Kurstin.

© Radio Bravo - Kumanovo