• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Sebastien Tellier – Venezia (Премиера Хит)

Sébastien Tellier е француски музичар, пејач, текстописец и мултиинструменталист, тој ја претставуваше во 2008 година Франција на Eurovision Song Contest, а моментално го промовира својот најнов, седми по ред студиски албум Domesticated. Како денешен Премиера Хит ја имаме неговата композиција од овој албум под име  Venezia.


© Radio Bravo - Kumanovo