• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Selena Gomez – Boyfriend (Премиера Хит)

Boyfriend” е песна на американската пејачка Selena Gomez, вклучена на deluxe изданието на нејзиниот трет соло студиски албум под име Rare. Песната беше објавена како прв сингл од албумот на 9 април, додека видео спотот, кој е режиран од Matty Peacock беше пуштен следниот ден, на 10 април 2020 година.


© Radio Bravo - Kumanovo