• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Selena Gomez – Lose You To Love Me (Премиера Хит)

Денешен Премиера Хит е “Lose You to Love Me“, песна на американската пејачка Selena Gomez. Композицијата беше објавена преку издавачката куќа Interscope Records на 23 октомври 2019 година и е водечки сингл од претстојниот трет соло студиски албум на Selena, а е напишана од страна на самата Gomez, Julia Michaels, Justin Tranter и продуцирана од Mattman & Robi со дополнителна помош на Finneas.


© Radio Bravo - Kumanovo