• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Shakespears Sister – C U Next Tuesday (Премиера Хит)

Денешен Премиера Хит е нумерата C U Next Tuesday од компилацискиот албум на Shakespears Sister Singles Party (1988-2019) објавен на 19 јули 2019 година. Албумот е ремастирана колекција од сите синглови објавени од групата и две нови песни. Делукс изданието содржи второ CD со ремикси и претходно необјавени материјали, придружени со публикација од 48 страници со фотографии. Издавањето на компилацијата се совпадна со повторното обединување на Siobhan Fahey и Marcella Detroit за прв пат по 26 години. Инаку ”C U Next Tuesday” е вториот сингл по “All the Queen’s Horses” кој излезе на 15 мај 2019 година.


© Radio Bravo - Kumanovo