• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Shawn Mendes Feat. Justin Bieber – Monster (Премиера Хит)

Monster” е најновата песна на канадските пејачи Shawn Mendes и Justin Bieber. Автори на оваа композиција се двајцата музичари со помош на Daniel Caesar, Mustafa the Poet and и нивниот продуцент Frank Dukes. Нумерата е издадена од страна на Island Records и Def Jam Recordings и е вториот по ред сингл од најновиот 4-ти по ред студиски албум на Mendes насловен Wonder, кој пак треба да излезе на пазарот на 4 декември 2020 година.

© Radio Bravo - Kumanovo