• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Sia – 1+1 (Премиера Хит)

Австралиската мега ѕвезда Sia издаде уште еден сингл од својот 9-ти по ред студиски албум Music – Songs from and Inspired by the Motion Picture. Овој пат станува збор за поп песната “1+1” чие излегување се совпадна со објавувањето на самиот албум.

© Radio Bravo - Kumanovo