• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Sia Feat. David Guetta – Floating Through Space (Премиера Хит)

Австралијанката Kate Isobelle Furler на светот позната како Sia издаде уште еден сингл од својот предстоен 9-ти по ред студиски албум Music – Songs from and Inspired by the Motion Picture кој треба да излезе официјално на 12 февруари. Овој пат станува збор за песната “Floating Through Space” реализирана во уште една соработка со францускиот DJ David Guetta.

© Radio Bravo - Kumanovo