• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Sia – Magic (Премиера Хит)

Премиера Хит за овој петок е песната Magic на австралијанката Sia Kate Isobelle Furler или на светот позната само како Sia. Тоа е нумера која во 2018 година се појави на soundtrack-от за филмот на Disney ‘A Wrinkle In Time’, а еве и како самостоен сингл.


© Radio Bravo - Kumanovo