• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Sigrid – Burning Bridges (Премиера Хит)

Sigrid Solbakk Raabe или само Sigrid е норвешка пејачка и текстописец која стана позната нан светксата музилка јавност со деби албумот Sucker Punch од 2019 година. Деновиве го објави својот втор сингл во 2021 година под име “Burning Bridges“.

© Radio Bravo - Kumanovo