• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Skyrise – Raj (Премиера Хит)

Наш денешен Премиера Хит е песната „Рај“ на поп-рок бендот Skyrise од Тетово, кои датираат од 2012 година.

На публиката првпат ѝ се претставуваат во март 2013 година со песните “Let Yourself Go” и “Playing God”. Во септември 2014 го издаваат својот трет сингл, “We Never Say Goodbye”, со што го најавуваат својот деби албум, “To Unknown”, издаден од страна на „Password Production“ во ноември истата година. Во октомври 2019 го издаваат својот прв сингл на македонски јазик со наслов „Сила“


© Radio Bravo - Kumanovo