• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Soraia – Tight-Lipped (Премиера Хит)

Soraia е rock квартет од Philadelphia во кој членуваат: ZouZou Mansour вокал и жичани инструменти, Travis Smith на бас гитара и пратечки вокали, Brianna Sig на тапани и  Nick Seditious на гитара. Тие го издадоа првиот сингл во оваа година под име “Tight-Lipped” за кој снимија и видео спот што го пуштија премиерно деновиве.

© Radio Bravo - Kumanovo