• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

State of Mine and No Resolve – The Thunder Rolls (Премиера Хит)

Наш денешен Премиера Хит е нумерата “The Thunder Rolls“, поточно преработката на истоимената песна од почетокот на 90-тите години од минатиот век на country музичарот Garth Brooks. Овој пат оваа композиција ја преработија белгиските рокери State of Mine во соработка со нивните американски колеги No Resolve.

© Radio Bravo - Kumanovo