• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Stefan Lazarov & Denis Kurtovic – Hola Mamacita (Браво Хит)

Водителот на естрадниот магазин „Ексклузив“ Стефан Лазаров ја објави својата долго најавувана песна „Хола Мамасита“ која е во соработка со младиот артист Денис Куртовиќ, Лина Пејовска ги испеаа придружните вокали, а аранжманот е на продуцентот Иле Спасев.

 

© Radio Bravo - Kumanovo