• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Sting – For Her Love (Премиера Хит)

Најновата песна на Gordon Matthew Thomas Sumner односно Sting се вика “For Her Love” и погодувате, посветена е на љубовта на неговиот живот. Нумерата е дел од неговиот 15-ти студиски албум The Bridge, кој пак е негов прв студиски rock албум во последните 5 години од 57th & 9th во 2016, а излезе на пазарот на 19 ноември 2021 година.

© Radio Bravo - Kumanovo