• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Superhiks – Ana (Премиера Хит)

Суперхикс снимија нова песна под име Ана. Mузиката е на Дарко Попов, Петар Младеновски и Борис Минов, а текстот го напиша Дарко Попов. Aранжманот е на Суперхикс. Песната ја прати и многу интересен видео спот по идеја на самите Суперхикс, режиран и монтиран од страна на Благоја Неделковски, а во продукција на Фокус Покус Филмс. Во спотот како Ана настапува актерката Сара Анастасовска.

 


© Radio Bravo - Kumanovo