• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Swedish House Mafia Feat. The Weeknd – Moth To A Flame (Браво Хит)

Moth To A Flame” е третиот сингл на Swedish House Mafia од нивниот трет студиски албум под наслов Paradise Again. Нумерата е снимена во соработка со пејачот The Weeknd и видеото за неа премиерно беше пуштено на 19 октомври 2021 година.

© Radio Bravo - Kumanovo