• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Tame Impala – Lost In Yesterday (Премиера Хит)

Наш денешен Премиера Хит е песната “Lost In Yesterday” на психоделичниот музички проект од Австралија Tame Impala предводен од мулти-инструменталистот Kevin Parker. Оваа е 4-тиот официјален сингл од претстојниот албум кој ке се појави на 14 февруари оваа година под името  The Slow Rush кој е снимен во Los Angeles  и Fremantle во Австралија.


© Radio Bravo - Kumanovo