• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Taylor Swift – Beautiful Ghosts (soundtrack from Cats) (Премиера Хит)

Beautiful Ghosts” е песна на американската пејачка и текстописец Taylor Swift за филмската адаптација на легендарниот мјузикл Cats. Напишана е од самата Swift и од авторот на Cats, Andrew Lloyd Webber. Песната во филмот ја изведува Francesca Hayward во улогата на Victoria, а 3о секундната реприза ја пеее  Judi Dench како Old Deuteronomy. Taylor Swift ја пее оргиналната сингл верзија која оди и на крајот од филмот.


Како е снимена “Beautiful Ghosts

© Radio Bravo - Kumanovo