• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Taylor Swift – Its Time To Go (Премиера Хит)

Наш денешен Премиера Хит е Its Time To Go, песна на американската пејачка и авторка Taylor Swift од Deluxe верзијата на нејзиниот последен, 9-ти по ред, студиски албум Evermore, кој излезе на 11 декември минатата година.

© Radio Bravo - Kumanovo