• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Taylor Swift – Lover (Премиера Хит)

Наш денешен Премиера Хит е најновиот 4-ти по ред сингл на Taylor Swift со име “Lover”  исто како и нејзиниот 7-ми по ред студиски албум кој излегува токму денес на 23 август 2019 година. Албумот “Lover” е прв под етикетата на Republic и на претстојните MTV Video Music Awards кои ке се одржан на 26 август ке биде претставен со премиерно изведување на нумерата “Lover”.


© Radio Bravo - Kumanovo