• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Taylor Swift – The Archer (Премиера Хит)

Прва Премиера хит за последната седмица од јули е нумерата “The Archer”  на американската пејачка и текстописец Taylor Swift од нејзиниот претстоен седми студиски албум Lover. Напишана и снимена од Taylor Swift и Jack Antonoff, а  беше објавена како прв промотивен сингл од албумот на 23 јули 2019 година.


© Radio Bravo - Kumanovo