• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Taylor Swift – You’re Losing Me (Премиера Хит)

You’re Losing Me” е песна на американската пејачка Taylor Swift. Нумерата најпрвин е објавена како бонус песна на The Late Night Edition од албумот Midnights, објавен во мај 2023 година преку Republic Records само на CD, а на 29 ноември пак е објавена преку музичките streaming сервиси како официјален сингл.

© Radio Bravo - Kumanovo