• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Teddy Swims – Some Things I’ll Never Know (Премиера Хит)

Some Things I’ll Never Know” е песна на американскиот пејач со големи гласовни можности Jaten Dimsdale познат на светската музичка сцена како Teddy Swims. Композицијата е првиот официјален сингл од неговиот дебитантски студиски албум I’ve Tried Everything But Therapy (Part 1).

© Radio Bravo - Kumanovo