• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Tegan and Sara – I’ll Be Back Someday (Премиера Хит)

Tegan и Sara ја објавија својата нова песна „I’ll Be Back Someday“. Тоа е првиот сингл од новиот албум на оваа сестринско дуо кој ке се вика “Hey, I’m Just Like You и ке се појави на 27 септември 2019 година преку издавачката куќа Sire Records. Новиот албум содржи преработки на нивните песни кои  Tegan и Sara ги откриле на старите касети што ги снимиле на почетокот на нивните кариери.


© Radio Bravo - Kumanovo