• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Teyana Taylor – Still (Браво Хит)

Teyana Meshay Jacqueli Shumpert попозната на сцената како Teyana Taylor е американска пејачка, автор, актерка, танчерка, кореограф и модел. Досега има објавено вкупно 3 студиски албума, од кои последниот излезе на 19 јуни 2020 година и се вика едноставно The Album, токму од него се појави и најновиот сингл со песната Still, наш ованеделен Браво Хит.

© Radio Bravo - Kumanovo