• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

The 1975 – If Youre Too Shy (Let Me Know) (Премиера Хит)

“If You’re Too Shy (Let Me Know)” е песна на британската поп рок група The 1975. Нумерата е шестиот по ред сингл од четвртиот студиски албум на групата, кој ке се вика Notes on a Conditional Form. Овој сингл излезе на 23 април и во себе го содржи и вокалот на англиската пејачка FKA Twigs или Tahliah Debrett Barnett, а албумот се очекува да излезе на 22 мај 2020 година.


© Radio Bravo - Kumanovo