• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

The 1975 – Jesus Christ 2005 God Bless America (Премиера Хит)

“Jesus Christ 2005 God Bless America” е најновата песна на британската поп рок група The 1975. Оваа композиција е 5-тиот по ред сингл од нивниот претстоен, 4-ти по ред студиски албум Notes on a Conditional Form, кој треба да излезе на 22 мај 2020 година. Синглот е објавен на 3 април и во себе ги содржи и пратечките вокали на американската инди пејачка Phoebe Bridgers.


© Radio Bravo - Kumanovo