• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

The 1975 – The Birthday Party (Премиера Хит)

Matty Healy и неговите колеги од групата The 1975 се обратија на своите фанови со уште еден сингл од нивниот претстоен албум  Notes on a Conditional Form, кој треба да излезе на пазарот на 24 април 2020 година. Песната се вика “The Birthday Party” и има интересен видео спот режиран од Ben Ditto и Jon Emmony.


© Radio Bravo - Kumanovo