• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

The Aces – Kelly (Браво Хит)

The Aces порано беа The Blue Aces и се американска alternative pop група од Utah составена од 4 члена: Katie Henderson на гитара , на бас гитара McKenna Petty, и сестрите Alisa Ramirez на тапани и Cristal Ramirez како водечки пејач и гитарист. Тие постојат од 2016 година и досега имаат објавено само еден албум, а на 12 јуни 2020 година го објавија и вториот под име Under My Influence. Токму како најава од најновиот албум го објавија синглот со нумерата Kelly.


© Radio Bravo - Kumanovo