• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

The Chainsmokers & 347aidan – Up & Down (Премиера Хит)

Американското електронско DJ и продуцентско дуо во состав Alexander “Alex” Pall и Andrew “Drew” Taggart познато како The Chainsmokers по дури 3 години издаваат нов албум. Како најава за нивниот 4-ти албум што ќе се вика So Far So Good и ќе излезе на 13 мај 2023 година, тие ја објавија нумерата “Up & Down“, снимена во соработка со канадскиот рапер 347aidan.

© Radio Bravo - Kumanovo