• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

The Highwomen – The Chain (Премиера Хит)

The Highwomen – супергрупата составена од Brandi Carlile, Natalie Hemby, Maren Morris и  Amanda Shires изминатиот викенд на Newport Folk Festival покрај настапот со Dolly Parton, го изведоа и класикот на  Fleetwood Mac од 1977 година „The Chain“. Песната е дел од саундтракот за новиот филм на Andrea Berloff „The Kitchen“ во кој глумат Tiffany Haddish, Melissa McCarthy и Elisabeth Moss.


© Radio Bravo - Kumanovo