• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

The Killers – Caution (Браво Хит)

Американските рокери од Лас Вегас, The Killers го снимија својот најнов, 6-ти по ред студиски албум кој ке се вика Imploding the Mirage.  Албумот треба да излезе на пазарот на 29 мај 2020 година, а во меѓувреме групата издава промотивни синглови за да ги подготви своите фанови на нивниот нов звук, токму затоа и излезе синглот со нумерата Caution, наш ованеделен Браво Хит.


© Radio Bravo - Kumanovo